23 Mayıs 2014 Cuma

Thera Bant Kullanım Alanları :))


Bu aralar bacaklarımız böyle morarıyor.  Resimde ne kadar belli bilmiyorum ama yer yer morluklar var bacaklarımızda. Kasıldığı zaman yada heyecanlandığı zaman o bacaklarının nereye deydiği hiç umrunda değil. Çoğu zaman zevk aldığını bile düşünüyorum yada hissetmediğini.


Bir yere çarptığını farketdiğimde pozisyonu değiştiriyordum genellikle yada masanın çekmecesini çıkarıyordum. Sandalyesini alçatdığım bile oldu. Ama dışarda daha zor oluyordu çünkü pusetimizin yüksekliği ayarlanamıyor masalara çarpmaktan bacakların halini siz düşünün.


Veeeee tatatataaaaammm böyle bir çözüm bulduk puset için. Aslında bunu daha büyük çocuklar için sandalyede uygulanmışını görmüştüm ama pusetimiz için hiç aklıma gelmemişti. Sonra noolduysa birden zihnim aydınlandı :)))

O bandın arasından geçiriyorum bacaklarını ve bacaklarımız öne kaçmıyor :)) Thera Bant ın en sertini aldım özellikle bant aldımki kasınca gene bacakları biraz öne kaysın istedim kasıldığında vücudunun nasıl olduğunu öğrensin diye. Ama sınırlamış olduk kasılmalarını. En azından bacaklarımızdaki morluklar geçene kadar. 
Fikri çaldığım resmi bulamadım yaa ama siz anladınız :))) Ama pusete bağlamak öz hakiki benim fikrim :))








2 yorum:

  1. bravoooo,benim bulduğum bel korsesinden daha iyi olduğu kesin.nuray

    YanıtlaSil