24 Kasım 2013 Pazar

Qiapi


Qiapi...
Meksika'dan getirdiğimiz ve 6 aydır kullandığımız bir ilaç...Aslında tam ilaç değilde takviye gibi bişi .Uzun zaman araştırdık bir çok kişiye sorduk , araştırmaya başlayınca başka kullananlar ailelerde konuştuk. Olumsuz hiç bir şey duymadık. Denemeye karar verdik ...

Face deki grubumuzda bir gün bir arkadaşımız bu ilacı paylaştı .İlk duyduğumda hemen ozon terapisi geldi aklıma ki bence oda çok mantıklı :)  Ama ozon terapisinde sağlıklı sonuçlar alınması için popodan ozonun verilmesi gerektiğini duyunca uygulamak aklımızdan bile geçmedi.

Bu ilacda bir nevi ozon terapisi gibi.

İlaç bitkilerdeki solunum sisteminin insanlara uygulanması üzerine kurulmuş. Bitkilerin  karbondioksit  gazını alıp oksijene çevirip havaya oksijen vermeleri gibi. 
Vücudumuzun dışında bir yara olduğu zaman hava ile temas etdiği için çabuk iyileşiyor ama tabi ki bu beyinde olunca hava ile oksijenle temas olmadı için herhangi bir iyileşme olmuyor. İlaç bu fotosentesi vücuda yaptırıyor. Biraz karışık oldu sanki :)

İşte o oksijenlerde beyni iyileştircek yani :))

İlaç meksikada internet sitelerinden http://humanphotosynthesis.com/  alım yapılıyor ama ilaç vitamin olarak geçiyor bu yüzden kargo ödemeniz yetmiyor birde gümrüğe takılıyor. Zaten doktor Solis ( ilacı bulan doktor) konuştuğunuzda ilacın Türkiye için zor olduğunu en az ilaç parası kadar birde gümrük ödendiğini söyledi bizden önce getiren arkadaşlarda gümrüğe takıldığını söylemişti. Avrupa ülkerindede en fazla 2 kutu olabiliyor ama Amerika ya sayı sınırlaması yok sadece kargo parası ödüyorsunuz...

İlacı kullanırken demir ilacı falan kullanmıyorsunuz. Biz bide B2 vitamini kullanıyoruz haftada 1 adet onuda yarım yarım veriyoruz...

Gelelim bizdeki değişikliklere :)  Bana sorarsanız çıkardığı sesler %100 değişti ama bunda kullanmaya başladığımız ve daha önce burada da yazdığımız koltuğumuzun (tık tık) çok faydası oldu.

Ben aslındaki bu gelişmeleri ilaca bağlamayıda pek istemiyorum çünkü biz haftada 5 gün terapi alıyoruz yüzmeye gidiyoruz genede neden olursa olsun oğlumda bir farklılık var. Hele de uzun süredir görmeyen arkadaşlarımız daha çok fark olduğunu söylüyor.

Bence ilaç fizikselden önce zihinsel olarak bizi bir tık öne taşıdı ne bilim sanki beni daha çok anlıyormuş gibi geliyor mesela. 
Daha 6 aydır kullanıyoruz bişiler söylemek için erken ama sizde haberdar etmek istedim
Eğer sizlerden de kullanan bir değişiklik gören paylaşır mı? 

7 yorum:

  1. hemen araştırmaya başlayıp kullanıcaz inşallah...iyi ki varsınız yaaaa.siz olmasanız biz nereden takip edicez gelişmeleri.çook teşekkürler.nuray ve kerem

    YanıtlaSil
  2. Facebookta gurup açtım oradada kullananlar yazıyor.....Bende kullanmama çok az zaman kaldı bekliyorum ilacımızı....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Grubunuzu görmüştüm ama malesef ben yazılanları göremiyorum :( Umarım bir faydasını görürsünüz...

      Sil
    2. sizi eklemek isterim....lütfen gelin.... hangi adda olursanız olun....

      Sil
  3. Facebooktaki grubunuzun adı ne acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. https://www.facebook.com/groups/337086736376852/

      Sil