19 Eylül 2013 Perşembe

Buz Terapisi


Soğuk olan şeylerin bizi ne kadar uyardığını ve oğluşun ellerini çok güzel açtığını daha önceden fark edip paylaşmıştık (http://jiyanhejaye13.blogspot.com/2013/03/karlarrrr-dussseerrrr.html ) sık sık buzlarla ve soğuk sularla da çalışıyoruz...


kek kalıbı :)) kek kalıbını yarısına kadar su koydum içine koyduğum hayvanların özellikle tamamını buz altında bırakmadık ki ellerine değsin istedim. iyikide öyle yapmışız baya oyaladı bizimkini gene.

Üstelik ellerini çok güzel çalıştırdı buz eridikçe altda biriken suylada baya oynadık. 

Ara ara içine farklı nesneler koyarak yapacağımız bir aktivite daha çıktı bize.

10 yorum:

  1. Güzel bir aktivite olmuş.Sulu olan şeylere ilgi göstermeyen çcouk yok sanırım :) Bir de kek kalıbını kullanmak benim aklıma gelmezdi :) Tebrik ederim pratik zekan için canım :))

    YanıtlaSil
  2. harika olmus.super bi fikir ;)

    YanıtlaSil
  3. süperrr...nuray kerem

    YanıtlaSil
  4. ellerine saglik cok guzel bir calisma olmus. aslinda tum cocuklr icin eglenceli bir oyun ama ben buzlarla henuz birsey yapamadim. benim golum da bu oyunu cok severdi mutlaka.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. buz bizimkinin ellerini süper uyarıyor.çok güzel egzersiz oluyor bizimkine

      Sil
  5. Gercekten harika fikir! Hemen yarın edemiycem.pipet kullanmayıda sizden aldığım cesaret ve ilhamla basardık cok şükür,yeri gelmişken onun içinde tesekkur edeyim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne güzel bizimki hala sadece çikolatalı süt içiyor...ama hergün veriyorum mutlaka ara verir vermezsem çekmek istemiyor pek...
      yarın için iyi eğlenceler

      Sil