29 Nisan 2013 Pazartesi

Denge Diski


Denge diski


Aslında netten araştırınca adı denge diski diye çıkıyor ama satın aldığım yerde hava dairesi diye satılıyordu.

Ben spor malzemeleri satan bir yerden aldım 38 liraya aynısı aynı marka aynı renk olan medikalcide 97 lira işin içine fizik tedavi ve rehabilitasyon girince arada uçurumlar oluyor malesef  :(

Bu aslında plates için kullanılan bir gereç. Kurumumuzda da kullanıyorlar bunlardan. Biz evde oturma çalışırken kullanıyoruz bunu üstündeki dikenler sert devamlı popoya uyarı veriyor bide içi hava dolu olduğu için dengede durmak zor oluyor.Biz zaten oturamadığımız için ne kadar denge sağlıyor onu göremedim ama üzerine oturduğunda huzursuz oluyor bu iyi bişi bizim için çünkü uyaranları alıyorum mesajı veriyor :)

Oturtarak , ayaklarını değdirerek ,ellerini değdirerek ,yüz üstü pozisyonda göğsüne koyarak , sırt üstünde de beline koyarak kullanıyorum. 


Buda arka yüzü. Dikenleri daha az ve yumuşak. Fizik tedavide kullanımını geçtim duyu bütünlüğü içinde güzel bize. Eğer düşünürseniz medikalden almayın ve 38 liradan fazla vermeyin daha ucuzada bulursanız bana söylemeyin :))
Bu arada bunlar 2 boy 25 ve 35 çaplarda olmak üzere bizimki 35 çaplı olandan diğeri daha küçük geldi gözüme oğluşun poposu biraz büyükte :))


2 yorum:

  1. biz ne çalıştık bununlaa.. ama şimdi oturuyor ecenaz rahatlıkla.. faydasını göreceksiniz bence biz gördük.. toptan sonra her eve lazımlardan biride bu bence...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bizimki baya mızırdıyor bakalım umarım ilerleyen günlerde bizde sizin gibi fayda görürüz umarım

      Sil