17 Şubat 2013 Pazar

Çocuk Tekerlekli Sandalyesi :( engelli puseti :))


Bugün dışarıda iki kişi oğluşun pusetini sordu.Eğer engelli bir çocuğunuz varsa direk tekerlekli sandalyeye koyamıyorsunuz.Gerçi ülkemizdeki tekerlekli sandalyelerin pek çocuklara göre olanları yok.Bu durumda tekerlekli sandalye ile puset karışımı bir şey buluyorsunuz.Çocuk tekerlekli sandalyesi diye geçiyor bana göre daha çok pusete benziyor ama destekleri var.




işte bu bizim pusetimiz .Bacak arasında bir aparat var birde yanlarda ve ayak altında.70 kiloya kadar taşıyor sırt ve alt kısmı uzayıp kısalabiliyor biz en kısa boyda kullanıyoruz...

Ama şöyle bir şey var çok büyük :) tek parça halinde sığmıyor arabamıza üstünü ve altını ayrı kullanabiliyoruz.Eğer istenirse üst kısmı evde oturma aparatı olarakta kullanılıyor.


Hele de benim oğluş gibi sokak çocuklarına kesinlikle gerekli bir alet.
Böylece pusetimizdeyken bile omurgamızı korumuş oluyoruz.

Heja için iyiki aldığımız dediğimiz pusetimiz.Bu arada patron marka...

7 yorum:

  1. Araba harika belliki Hejada cok rahat...belki ilerde bizde aliriz Hazel icin.

    YanıtlaSil
  2. çocuk pusette durmuyor diye hayıflanıyordum meğerse rahat değilmiş.bunda daha uzun süre oturuyor

    YanıtlaSil
  3. Lütfen bana bu arabayı nerden aldığınızı söylermisiniz ben kızıma almaya çalışıyorum ama bulamıyorum. Aldığınız yeri bana söylerseniz çok memnun olurum. 0 536 205 78 26 Şimdiden teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Bizimkinde yan destekler yok kaykılıyor bunu firmadan isteyeyim bende...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bizimkinin yanında ve halça kısmındada destekler var.belkide küçük olduğumuz için ama kalçadaki destekler direk popoya oturmamızı sağlıyor...ben bide tepsisini düşünüyorum :P

      Sil
  5. Markası ne acaba, nerden aldınız?

    YanıtlaSil